ДОСТАВКА

Изпращаме всички поръчки с куриерскв фирмв Econt до врата на получателя или до офис на  куриерска компания.

ЦЕНА ЗА ДОСТАВКА

Цената за доставка зависи от броя на поръчаните артикули и тяхната тежест.

СРОК НА ДОСТАВКА

Поръчките пристигат в рамките на от 2 до 5 работни дни до всяка точка на България. Възможно е срокът на доставка да се удължи в случай, че куриерските фирми не посещават всекидневно населените места, които сте записали при поръчка или има изчакване на доставка на неналичен артикул.

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

След като сте направили поръчка, ще получите е-mail или телефонно обаждане от наш служител, за да се потвърди поръчката Ви. При проблем с Вашите координати или наличността на някой от поръчаните продукти отново можете да очаквате обаждане. След като наш служител се свърже с Вас винаги можете да добавите продукти или да замените някои от тях. Моля, имайте предвид, че всички поръчки направени по време на почивни дни и официални празници, ще бъдат обработени на следващия работен ден.

Ако имате въпроси или коментари относно доставката, не се колебайте да се свържете с нас на телефон 0889 255 670 от понеделник до петък от 10:00 до 18:00 часа.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

Поръчките, направени през сайта www.barkom-bg.com, се заплащат с услугата  пощенски паричен превод от куриерската фирма Econt.

ОТКАЗВАНЕ НА ПОРЪЧКА

Всяка поръчка може да бъде безплатно отказана до 16:00ч. в рамките на деня на самата поръчка. Поръчките направени след 16:00ч. могат да бъдат безплатно отказани до 16:00ч. в рамките на следващия ден. За да откажете поръчка, пишете на мейл barkom@abv.bg или да се обадете на телефон 0889 255 670.