ДОСТАВКА

Изпращаме всички поръчки с куриерски фирми Econt или Спиди до врата на получателя или до офис на съответната куриерска компания.

ЦЕНА ЗА ДОСТАВКА

Цената за доставка зависи от броя на поръчаните артикули и тяхната тежест.

СРОК НА ДОСТАВКА

Поръчките пристигат в рамките на от 2 до 5 работни дни до всяка точка на България. Възможно е срокът на доставка да се удължи в случай, че куриерските фирми не посещават всекидневно населените места, които сте записали при поръчка или има изчакване на доставка на неналичен артикул.

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

След като сте направили поръчка, ще получите е-mail или телефонно обаждане от наш служител, за да се потвърди поръчката Ви. При проблем с Вашите координати или наличността на някой от поръчаните продукти отново можете да очаквате обаждане. След като наш служител се свърже с Вас винаги можете да добавите продукти или да замените някои от тях. Моля, имайте предвид, че всички поръчки направени по време на почивни дни и официални празници, ще бъдат обработени на следващия работен ден.

Ако имате въпроси или коментари относно доставката, не се колебайте да се свържете с нас на телефон 0889 255 670 от понеделник до петък от 10:00 до 18:00 часа.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

Поръчките, направени през сайта www.barkom-bg.com, се заплащат с услугата Наложен платеж – в брой на служител от куриерската фирма Econt.

ОТКАЗВАНЕ НА ПОРЪЧКА

Всяка поръчка може да бъде безплатно отказана до 16:00ч. в рамките на деня на самата поръчка. Поръчките направени след 16:00ч. могат да бъдат безплатно отказани до 16:00ч. в рамките на следващия ден. За да откажете поръчка, пишете на мейл barkom@abv.bg или да се обадете на телефон 0889 255 670.

При отказана поръчка извън посочените срокове или при невзета поръчка от офис на Econt или личен адрес, клиентът трябва да заплати връщането на поръчката до наш магазин с адрес: гр. Пирдоп, ул. Александър Груев № 12, магазин „Барком“